Dostava

KOPLETI, VODNI BLOKI IN DODATNI DELI

Politika pošiljanja

Postopek obdelave naročil traja  od 1 do 3 dnipreden so odposlana. EKWB d.o.o. ne zagotavlja, da bo pošiljka odposlana isti dan in ne obdeluje naročil čez vikende. EKWB bo stranko po e-pošti obvestil, ko bo kurir s pošiljko zapustil njeno lokacijo.

Možnosti in stroški pošiljanja

EKWB vam lahko pošiljko pošlje preko štirih različnih poštnih storitev (odvisno od razpoložljivosti storitve v vaši državi; možnosti so prikazane pri zaključka nakupa):

 1. UPS Logistics: Možno polno sledenje, vse informacije na voljo na www.ups.com
 2. DHL Express: Možno polno sledenje, vse informacije na voljo na www.dhl.com
 3. DPD Ground shipping: Možno polno sledenje, vse informacije na voljo na www.dpd.com
 4. International Post: EMS Priority shipping (prednostno pošiljanje brez sledenja naročila); www.posta.si
  Ker prednostnim pošiljkam EMS ni mogoče slediti, EKWB ne zagotavlja časa dostave. Če stranka meni, da je bila pošiljka izgubljena ali zadržana, lahko stopi v stik s podporo za stranke EKWB. EKWB bo vložil zahtevek po 30 dneh od datuma pošiljanja. Z izbiro prednostnega pošiljanja EMS se stranka strinja, da je vračilo mogoče samo v 60 dneh od dneva, ko je bila pošiljka odposlana. Vsakršni zahtevki za vračilo plačila pred iztekom 60 dni od datuma pošiljanja bodo zavrnjeni, saj se je stranka strinjala s pogoji pošiljanja, ko se je odločila za prednostno pošiljanje EMS.

Cene so samodejno preračunane s spletnim kalkulatorjem za pošiljanje glede na težo pošiljke. Cene ne vključujejo stroškov carine.
Stroške pošiljanje je mogoče izračunati pred naročilom, dodani pa bodo vašemu naročilu ob zaključku nakupa. Ker so stroški pošiljanja odvisni od lokacije, jih ni mogoče oceniti, dokler ne vnesete zahtevanih informacij.

 • Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno izdelka.
 • Čas dostave ni zagotovljen, samo predviden; stroški pošiljanja so zagotovljeni v višini, navedeni ob zaključku nakupa. 
 • Stroški carine niso vključeni v ceno izdelka, poravnati pa jih mora stranka na lokaciji. Postopke plačila izvaja tretja stran (običajno prevoznik) in EKWB ne odgovarja za nastale stroške.
 • V primeru nepredvidenih vremenskih situacij oz. višje sile EKWB ne more povrniti stroškov za pošiljanje, nastalih zaradi zamud.
 • EKWB ne odgovarja za zamujene dostave pošiljk, poslanih v oddaljene destinacije kurirskih služb.

 

Mednarodne pošiljke

EKWB pošilja po vsem svetu. Za mednarodne pošiljke je zaželeno plačilo s PayPalom, prav tako pa je mogoče plačati z bančnim nakazilom, kreditno kartico in Bitpay-a. Pri mednarodnih naročilih bo morda potrebna določena identifikacija pred obdelavo naročila. Če sistem spletne trgovine ne dovoljuje pošiljanja v vašo državo ali območje, na katerem prebivate, nas kontaktirajte preko e-mail in preverili bomo možnost pošiljanja v vašo državo.

Za pošiljanje v tujino boste morda morali plačati carinske dajatve. Le-teh ne zaralunavamo mi, zato mora stranka za  plačilo poskrbeti sama. Odgovorni ste za vsako morebitno plačilo carine, dajatev, davka ali dodatnih dajatev vaše države ali podjetja, ki pošiljko pošlje, za uvoz teh izdelkov.

EKWB ni odgovoren za poškodovane ali izgubljene pakete zaradi carinskih ali drugih storitev. Če se izdelek izgubi, je poškodovan ali zamuja zaradi kurirskih storitev, EKWB ni odgovoren , vendar pa vam bomo pomagali rešiti težavo s kurirsko službo. Dokler težava ni rešena, pa EKWB ne more odobriti povračil, dobropisov ali zamenjav.

Vpliv carinjenja na čas pošiljanja in dodatne stroške

Vse mednarodne pošiljke so predmet morebitnih zamud zaradi carinjenja, prav tako pa lahko pride do dodatnih stroškov zaradi carinjenja ali davkov. Nad temi stroški nimamo nobenega nadzora in nismo odgovorni za dodatne nastale stroške carinjenja. Izdelki so prijavljeni glede na njihovo zaračunano ceno; prošnje strank za znižanje cen zaradi manjšega plačila carinskih dajatev bomo zavrnili (to je kršitev zakonai kar je je kaznivo!). Z oddajo mednarodnega naročila pri nas potrjujete, da razumete, da obstaja možnost, da boste poleg cene za izdelek morali poravnati tudi carinske dajatve in se strinjate s plačilom dodatnih nastalih stroškov.

NAMIZNI RAČUNALNIKI SERIJE FLUID GAMING

Politika pošiljanja:

Za vsako naročilo potrebujemo 1 – 3 delovne dni, da ga obdelamo preden gre naročilo v odpremo.  EKWB ne jamči odpreme v istem dnevu, ko je naročilo oddano in ne obdeluje naročil med vikendi. Kupci bodo o odpremi pošiljke obveščeni po elektronski pošti, ko bo njihovo naročilo predano dostavnem kurirju.

Možnosti pošiljanja in stroški:

EKWB odpremi vaše naročilo preko UPS, ki omogoča sledenje odpremljeni pošiljki.  Sledenje preko UPS je na voljo na : https://www.ups.com/track

Če kupec meni, da njegova pošiljka zamuja ali je izgubljena, se lahko obrne na našo elektronsko pošto: [email protected].

EKWB lahko opravi poizvedbo o morebitni izgubljeni pošiljki, po poteku 30 dni od datuma odpreme naročila. Po šestih mesecih od odpreme naročila, ni več možna poizvedba o pošiljki.

EKWB ne more zagotoviti točnega časa in datuma odpreme naročila ter prejema pošiljke. Predvideni datum odpreme je zato zgolj informativne narave. Stroški pošiljanja so vedno navedeni in vidni v fazi procesa nakupa, tik preden lahko potrdite nakup.

Za zamude, ki so povezane z vremenom vam stroškov pošiljanja žal ne vračamo.

EKWB ne prevzema odgovornosti za zamude pri dostavi v oddaljene in težko dostopne kraje.

EKWB ne prevzema odgovornosti za zamude pri dostavi zaradi odpovedi ali zamud, ki so povezane z letalskim prevozom.

Mednarodno pošiljanje:

Izdelke odpremljamo samo v ZDA.

Vpliv carinskega postopka na času pošiljanja in morebitne dodatne stroške:

Dodatnih stroškov carine za odpremo v ZDA ni.

Special notice about P.O. box shipping Posebno obvestilo glede vpisovanja poštnega predala za naslov:

Naši ponudniki dostave vam ne morejo dostaviti naročila, če je naslov, ki ste nam ga posredovali, poštni predal. Če stranka vseeno vpiše poštni predal pod naslov, bo EKWB stranko kontaktiral in prosil za alternativni naslov. Če se stranka v treh delovnih dneh ne odzove, je EKWB primoran naročilo preklicati in povrniti celotno kupnino.